Ondertekening grondaankopen Hoebenakker fase 2 definitief

Op 4 februari 2013 ondertekende wethouder Hubert Mackus van de gemeente Nederweert de overeenkomst voor een belangrijke vervolgfase in uitbreidingsplan Hoebenakker. In deze fase komen 86 projectmatige woningen. “Deze woningen worden met oog voor de klant gerealiseerd”, aldus Paul van den Wollenberg van Vastgoed Ontwikkeling Zuid B.V.:

“De tijd van aanbieden en afwachten of er kopers voorbij komen is voorbij. Wollenberg en zijn bedrijf Vastgoed Ontwikkeling Zuid B.V. wil iedere potentiële koper leren kennen. “Als we rekening houden met wensen en budgetten van klanten kunnen we mooie woningen op maat. Ontwikkelen. Woonwensen komen dan dichterbij.”

Vastgoed Ontwikkeling Zuid B.V. ontwikkelt in Hoebenakker 86 projectmatige woningen waarvan 28 woningen in de sociale sfeer met een extra voordelige grondprijs. Hoebenakker is een gewilde wijk. Ondanks de opstart van de wijk in een moeilijke tijd zie je in Hoebenakker continue bouwactiviteiten. De ligging van de ruim opgezette woonwijk met goede ontsluitingsmogelijkheden naar Helmond, Eindhoven en Weert zal hier een belangrijke rol spelen. De zelfstandige kern Nederweert biedt voldoende winkels, horeca en scholen.

Gelukkig komen er nu ook weer projectmatige woningen in deze wijk. Niet iedereen heeft interesse in een zelfbouwwoning. Velen investeren hun tijd liever in hun carrière en gezin.

Ontzorgen

Ontzorgen is een belangrijk aspect van projectmatige nieuwbouw. Als dan maximaal rekening gehouden wordt met je woonwensen dan is dat zeer plezierig. Vastgoed Ontwikkeling Zuid BV sluit in die optiek aan bij de filosofie van de gemeente Nederweert. Al jaren voert de gemeente de slogan Woonwensen realiseer je in Nederweert! waarmee aangegeven wordt dat de gemeente er alles aan doet om potentiële kopers te helpen bij het realiseren van hun droom.