Hoebenakker 2.0

In Hoebenakker vordert de bouw gestaag. Wie even niet meer in Hoebenakker geweest is ziet opeens veel nieuwe woningen staan. In september 2014 start de verkoop van Hoebenakker 2.0. Dit betreft het gebied zoals aangegeven op onderstaande kaart.

Vrijstaand en tweekapper

Naar aanleiding van de uitslag van de woonwensendichterbij.nl enquête zullen er een aantal interessante vrijstaande woningen en tweekapers op de markt komen. Kant en klaar en helemaal naar wens. De tweekappers zijn vanaf 198.000 euro tot 238.500 euro te koop. De unieke vrijstaande woningen vallen in het prijssegment 291.500 tot 359.000 euro.

Starters

Een aantal van de tweekappers vallen onder de categorie Starterswoning. Starters met een gezamenlijk inkomen minder dan 50.000 euro krijgen een forse korting op de grondprijs. Een tweekapper wordt hierdoor voor 173.000 euro mogelijk.

Gelijkvloers

Uit de enquête blijkt dat er geen behoefte is aan appartementen in Hoebenakker. Wel is er behoefte aan gelijkvloerse woningen. Door de gunstige ligging ten opzichte van het centrum van Nederweert (afstand tot kerktoren ca 700 meter) gaat Hoebenakker fase 2.0 de mogelijkheid bieden om klaar te zijn voor de toekomst.

Voor medioren/senioren komen hier betaalbare gelijkvloerse patiobungalows. Indien van toepassing kan men de overwaarde van de huidige woning verzilveren en eventueel belastingvrij schenken aan de kinderen. (informeer naar de mogelijkheden).

Vrijblijvend inschrijven is mogelijk via het contactformulier op deze site. U wordt dan als eerste op de hoogte gehouden als de verkoop start.