Wave kopers bij Woonevent Hoebenakker 2.0

Per kabelbaan kregen de bewoners van de eerste drie Patio ‘Kolonel-woningen’ champagne aangeboden door wethouder Hubert Mackus onder begeleiding van een wave van ca. 80 andere kopers die inmiddels ook een huis gekocht hebben.
VOZ 15

Verkocht, opgeleverd, in aanbouw, en nog te koop
Alle fases komen momenteel voor in plan www.hoebenakkernederweert.nl voor. Op dit moment zijn er 22 vrijstaande woningen en tweekappers in aanbouw en vanaf vandaag komen daar nog 12 woningen bij. Eind dit jaar en begin volgend jaar starten er nog eens 6 verkochte woningen. Er zijn nog 10 patio- en/of vrijstaande woningen te koop. Aan nieuwe series woningen wordt gewerkt. De verkoop gaat uitsluitend rechtstreeks via Vastgoed ontwikkeling Zuid bv, aanmelden of info opvragen kan via de website of via info@vozbv.nl.

Vlag in top
Hannie en Darwin van Dooren-Slenders hesen samen met Thieu van den Boom en Bennie Wagemans respectievelijk de gemeente Nederweert vlag, de vlag van Van Heur Bouwservice Baexem BV en de vlag van Vastgoed Ontwikkeling Zuid BV de lucht in . Hiermee werd het hoogste punt van de bouw gevierd en vertegenwoordigden ze hier de kopers van respectievelijk de Majoor, de Kolonel en de Brigadierwoning.
VOZ 33

Eerste schop in de grond
Femke Linders nam plaats in de graafmachine en vertegenwoordigde hiermee een nieuwe stroom van 12 Brigadier kopers. Onder luid applaus maakt ze het terrein bouwrijp.
VOZ 39

Speeltuin
Doorgaans is pas na de oplevering van de woningen de gehele infra klaar, een speeltuin laat vaak jaren op zich wachten. Zo niet in plan Hoebenakker, daar is de infra en speeltuin al grotendeels klaar en liggen de bouwkavels er mooi bij.

Verkoop nieuwbouw en bestaand stijgt
Het aantal brochure-aanvragen via de website www.hoebenakkernederweert.nl stijgt nu de vorm van de woningen en de afmetingen steeds meer zichtbaar worden op de bouw, alsdus Paul van den Wollenberg, ontwikkelaar en verkoper bij VOZ B.V. Er zijn nog enkele patiobungalows en vrijstaande woningen te koop. Er wordt gekeken of een nieuwe stroom tweekappers mogelijk zijn want deze zijn tijdelijk uitverkocht. Aanmelden is nu al mogelijk. Dat ook de bestaande bouw een duidelijke stijging van de verkoop kent merken we aan het feit dat er steeds meer mensen bellen die hun woning verkocht hebben en een nieuwbouw-woning willen reserveren.

Grootste bouwput
Van Heur Bouwservice Baexem BV bouwt alle huizen bijna op afroep, en creëert hierdoor een constante bouwstroom die niet meer op lijkt te houden. Hoebenakker Nederweert is inmiddels de grootste bouwput van Midden-Limburg

Ontmoeting Zaal centraal
Op slechts 700 meter van de bouwplaats werd in Zaal Centraal getoast op de vordering van de bouw en konden de kopers elkaar beter leren kennen. De kopers zien uit naar de oplevering van hun woning.

Voor meer informatie: kijk op www.hoebenakkernederweert.nl en of www.woonwensnederweert.nl.

Voor vragen kun je terecht bij: Paul van den Wollenberg, directeur Vastgoed Ontwikkeling Zuid B.V. | 06-50440977 | paul@vozbv.nl