4 juni 2016 Open Huis in Kolonel en Majoor woningen!

Open huis en exclusieve preview!
zaterdag 4 juni 2016
Van 11.00-14.00 uur

Vastgoed Ontwikkeling Zuid B.V. stelt geïnteresseerden zaterdag 4 juni 2016 in de gelegenheid om in plan Hoebenakker Nederweert de patiowoning ‘De Kolonel’ met badkamer en slaapkamer op de begane grond én de ruime vrijstaande woning ‘De Majoor’ te bezichtigen.

Inmiddels zijn er diverse Kolonel- en Majoor woningen in aanbouw en opgeleverd.
Wie al even niet op Hoebenakker is geweest zal aangenaam verrast worden. Kom en ervaar hoe de populaire wijk Hoebenakker zich ontwikkelt. Overtuig u ter plekke van de ruime afmetingen, zowel boven als beneden, de fraaie architectuur en de kwaliteit van de woningen. En durf u voor te stellen dat u daar binnenkort zult wonen, op 700 meter van het centrum van Nederweert met alle nodige voorzieningen, zoals winkels, scholen, horeca en sportgelegenheden in de buurt.

Momenteel hebben wij nog de volgende mogelijkheden voor de Kolonel woningen; E7 en H1 beide geheel vrijstaand op ruime kavels met mogelijkheden tot zij-uitbouw. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid voor een ruime half-open keuken en een nog grotere woonkamer.

Tijdens de open dag 4 juni a.s. zijn wij aanwezig en informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden om van de Kolonel of de Majoor úw woning ‘op maat’ te maken.

Tevens geven wij op die zaterdag 4 juni a.s. een exclusieve preview van het nieuwste aanbod aan Majoor- en Kolonel woningen aan Blekerveld, tegenover het speeltuintje en bieden u de mogelijkheid om voor een van deze kavels in te schrijven.

Twijfel niet! Kom gerust vrijblijvend kijken, overtuig u zelf.

Wij ontmoeten u graag op zaterdag 4 juni op de bouwplaats aan de Rietdekker kavel D2 en D4. (navigatie Wiel Gubbelsstraat, Nederweert)

Vastgoed Ontwikkeling Zuid BV
Paul en Mai van den Wollenberg