6 oktober 2018 Open Huis Kolonel woning

Op zaterdag 6 oktober a.s. staan de Kolonel-woningen aan Blekerveld, Hoebenakker Nederweert open voor geïnteresseerden.

Deze woningen zijn bijna gereed. Binnenkort zullen de nieuwe bewoners hier kunnen gaan genieten. De woningen in aanbouw geven in deze laatste fase van de bouw een goed beeld van hoe ruim en luxe deze zijn.Daarom zet Vastgoed Ontwikkeling Zuid BV op zaterdag 6 oktober a.s. hier letterlijk de deuren open om geïnteresseerden te laten ervaren hoe ruim de afmetingen van de woonkamer, keuken, bad- en slaapkamer op de begane grond zijn.  Ter plaatse krijgt u een goed beeld van de multifunctionele 1e verdieping. Ook de afmetingen van de patiotuin en de bezonning gaan zo meer tot de verbeelding spreken. Bedenk hoe comfortabel het zou zijn om heerlijk buiten te kunne genieten maar geen of nauwelijks tuinonderhoud te hebben.

In Juffrouw Joostenhof zijn nog twee vergelijkbare woningen te koop!

Plan Juffrouw Joostenhof goed ontvangen!

Vastgoed Ontwikkeling Zuid B.V. (VOZ) heeft het nieuwbouwplan ‘Juffrouw Joostenhof’ aan het brede publiek gepresenteerd. Eerder hebben diegenen, die op de wachtlijst stonden voor een woning in dit plan, de brochure van Juffrouw Joostenhof reeds ontvangen.

Juffrouw Joostenhof wordt de prachtige uitbreiding en afronding van de aantrekkelijke wijk Hoebenakker, gelegen tegenover de Mandenmaker in Nederweert. Dit nieuwe deelplan is extra ruim opgezet ten opzichte van de reeds bestaande wijk. Kenmerkend zijn de eigen opritten naar de woningen door openbaar groen en water. De goudwitte bakstenen gevels in combinatie met de antracietkleurige kozijnen gaan dit deelgebied een eigen herkenbare en luxe identiteit geven.

In Juffrouw Joostenhof worden 21 woningen gerealiseerd, waarvan 6 De Generaal- (tweekapper), 2 De Admiraal- (vrijstaande gezinswoning) en 13 De Kolonel-plus woningen (luxe semi-patiobungalows). De plus van de Kolonel woning zit in de diverse extra’s ten opzichte van de reeds gerealiseerde Kolonel woningen in Hoebenakker.

“De druk op de woningmarkt in Nederweert is groot, bestaande woningen worden snel doorverkocht, rentes van 1,85% zijn ongekend lag. Veel mensen willen verhuizen om klaar te zijn voor de toekomst, naar een woning met badkamer en slaapkamer op de begane grond en een onderhoudsvrije tuin.”, aldus Paul van den Wollenberg van VOZ.
Combineer deze gegevens in een prachtig plan en de verkoop loopt: De woningcrisis is echt voorbij!

Nieuw: Juffrouw Joostenhof

VOZ B.V. is gestart met de ontwikkeling van Juffrouw Joostenhof. Een uniek gelegen deel van de wijk Hoebenakker westelijk van de Mandemaker. Dit hof is ruim opgezet. De huizen liggen op ruime afstand van elkaar en een groot deel van deze woningen krijgt door het openbaar groen een oprijlaan. De tekeningen zijn nog niet gereed; wel is het mogelijk om al in te schrijven voor dit plan.

Opgravingen

Archeologen hebben in Hoebenakker onderzoek gedaan en sporen aangetroffen van vroeg-middeleeuwse boerderijen. In het zuidelijk deel zijn urnen aangetroffen uit de late ijzertijd (250 jaar voor Christus).

Open Dag! 7 januari 2017 van 10.30 tot 14.00 uur

Vanwege grote vraag van geīnteresseerden om de woningen ter plekke te kunnen ervaren, organiseren wij zaterdag 7 januari 2017 van 10.30 uur tot 14.00 uur wederom een ‘Open Dag’ op de bouwplaats.

Er is dan gelegenheid om De Majoor- en De Kolonel woning van binnen te bekijken. Er zijn nog 5 Majoor woningen en 1 Kolonel woning te koop.

Kom en ervaar de ruime afmetingen en kwaliteit van afwerking van beide woningtypes en zie hoe mooi de wijk al geworden is!

Er zal in beide woningtypes iemand aanwezig zijn om u te woord te staan.

(op de bouwplaats zal duidelijk aangegeven zijn in welke woningen u kunt kijken) (navigatie; Wiel Gubbelsstraat, Nederweert of Rietdekker, Nederweert)

Opendag 3

12 nieuwe Brigadier woningen opgeleverd!

Nog net voor de kerst kunnen wederom 12 trotse bewoners hun nieuwe Brigadier woning gaan inrichten.

Deze Brigadier woningen zijn immens populair en waren binnen enkele weken allemaal verkocht!

Afgelopen week werden de woningen opgeleverd door aannemer Van Heur Bouwservice Baexem BV.

 

 

Start bouw nieuwe serie Kolonel en Majoor woningen 15 februari 2017!

Indien u vóór 15 november 2016 een Kolonel of Majoor woning koopt, start de bouw hiervan direct in het nieuwe jaar op 15 februari  2017. Het betreft de woningen aan het Blekerveld, centraal in het plan Hoebenakker gelegen tegenover het groene speelplein.

De rente, ook van het overbruggingskrediet, is nog lager geworden terwijl ook de bestaande woningen steeds sneller doorverkocht worden. Het is zeer prettig om dan een zekere startdatum te hebben voor je nieuwbouw woning. Deze garantie heeft de verkoop in plan Hoebenakker gestimuleerd! Inmiddels zijn via Hoebenakkernederweert.nl al 51 woningen in aanbouw genomen, waarvan er al 26 zijn opgeleverd!

Druk bezocht open dag. Kolonel- en Majoor woning populair!

Zaterdag 4 juni 2016 organiseerde VOZ BV een open dag op de bouwplaats in de populaire gelijkvloerse patiowoning De Kolonel en de fraaie vrijstaande woning De Majoor.

Belangstellenden konden zich overtuigen van de kwaliteit van de afwerking  en de ruime afmetingen van beide woningen. De woningen die per 4 juni in verkoop zijn gegaan werden ter plekke gepresenteerd.

Opendag 4 Opendag 3 Opendag 2

4 juni 2016 Open Huis in Kolonel en Majoor woningen!

Open huis en exclusieve preview!
zaterdag 4 juni 2016
Van 11.00-14.00 uur

Vastgoed Ontwikkeling Zuid B.V. stelt geïnteresseerden zaterdag 4 juni 2016 in de gelegenheid om in plan Hoebenakker Nederweert de patiowoning ‘De Kolonel’ met badkamer en slaapkamer op de begane grond én de ruime vrijstaande woning ‘De Majoor’ te bezichtigen.

Inmiddels zijn er diverse Kolonel- en Majoor woningen in aanbouw en opgeleverd.
Wie al even niet op Hoebenakker is geweest zal aangenaam verrast worden. Kom en ervaar hoe de populaire wijk Hoebenakker zich ontwikkelt. Overtuig u ter plekke van de ruime afmetingen, zowel boven als beneden, de fraaie architectuur en de kwaliteit van de woningen. En durf u voor te stellen dat u daar binnenkort zult wonen, op 700 meter van het centrum van Nederweert met alle nodige voorzieningen, zoals winkels, scholen, horeca en sportgelegenheden in de buurt.

Momenteel hebben wij nog de volgende mogelijkheden voor de Kolonel woningen; E7 en H1 beide geheel vrijstaand op ruime kavels met mogelijkheden tot zij-uitbouw. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid voor een ruime half-open keuken en een nog grotere woonkamer.

Tijdens de open dag 4 juni a.s. zijn wij aanwezig en informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden om van de Kolonel of de Majoor úw woning ‘op maat’ te maken.

Tevens geven wij op die zaterdag 4 juni a.s. een exclusieve preview van het nieuwste aanbod aan Majoor- en Kolonel woningen aan Blekerveld, tegenover het speeltuintje en bieden u de mogelijkheid om voor een van deze kavels in te schrijven.

Twijfel niet! Kom gerust vrijblijvend kijken, overtuig u zelf.

Wij ontmoeten u graag op zaterdag 4 juni op de bouwplaats aan de Rietdekker kavel D2 en D4. (navigatie Wiel Gubbelsstraat, Nederweert)

Vastgoed Ontwikkeling Zuid BV
Paul en Mai van den Wollenberg

Wave kopers bij Woonevent Hoebenakker 2.0

Per kabelbaan kregen de bewoners van de eerste drie Patio ‘Kolonel-woningen’ champagne aangeboden door wethouder Hubert Mackus onder begeleiding van een wave van ca. 80 andere kopers die inmiddels ook een huis gekocht hebben.
VOZ 15

Verkocht, opgeleverd, in aanbouw, en nog te koop
Alle fases komen momenteel voor in plan www.hoebenakkernederweert.nl voor. Op dit moment zijn er 22 vrijstaande woningen en tweekappers in aanbouw en vanaf vandaag komen daar nog 12 woningen bij. Eind dit jaar en begin volgend jaar starten er nog eens 6 verkochte woningen. Er zijn nog 10 patio- en/of vrijstaande woningen te koop. Aan nieuwe series woningen wordt gewerkt. De verkoop gaat uitsluitend rechtstreeks via Vastgoed ontwikkeling Zuid bv, aanmelden of info opvragen kan via de website of via info@vozbv.nl.

Vlag in top
Hannie en Darwin van Dooren-Slenders hesen samen met Thieu van den Boom en Bennie Wagemans respectievelijk de gemeente Nederweert vlag, de vlag van Van Heur Bouwservice Baexem BV en de vlag van Vastgoed Ontwikkeling Zuid BV de lucht in . Hiermee werd het hoogste punt van de bouw gevierd en vertegenwoordigden ze hier de kopers van respectievelijk de Majoor, de Kolonel en de Brigadierwoning.
VOZ 33

Eerste schop in de grond
Femke Linders nam plaats in de graafmachine en vertegenwoordigde hiermee een nieuwe stroom van 12 Brigadier kopers. Onder luid applaus maakt ze het terrein bouwrijp.
VOZ 39

Speeltuin
Doorgaans is pas na de oplevering van de woningen de gehele infra klaar, een speeltuin laat vaak jaren op zich wachten. Zo niet in plan Hoebenakker, daar is de infra en speeltuin al grotendeels klaar en liggen de bouwkavels er mooi bij.

Verkoop nieuwbouw en bestaand stijgt
Het aantal brochure-aanvragen via de website www.hoebenakkernederweert.nl stijgt nu de vorm van de woningen en de afmetingen steeds meer zichtbaar worden op de bouw, alsdus Paul van den Wollenberg, ontwikkelaar en verkoper bij VOZ B.V. Er zijn nog enkele patiobungalows en vrijstaande woningen te koop. Er wordt gekeken of een nieuwe stroom tweekappers mogelijk zijn want deze zijn tijdelijk uitverkocht. Aanmelden is nu al mogelijk. Dat ook de bestaande bouw een duidelijke stijging van de verkoop kent merken we aan het feit dat er steeds meer mensen bellen die hun woning verkocht hebben en een nieuwbouw-woning willen reserveren.

Grootste bouwput
Van Heur Bouwservice Baexem BV bouwt alle huizen bijna op afroep, en creëert hierdoor een constante bouwstroom die niet meer op lijkt te houden. Hoebenakker Nederweert is inmiddels de grootste bouwput van Midden-Limburg

Ontmoeting Zaal centraal
Op slechts 700 meter van de bouwplaats werd in Zaal Centraal getoast op de vordering van de bouw en konden de kopers elkaar beter leren kennen. De kopers zien uit naar de oplevering van hun woning.

Voor meer informatie: kijk op www.hoebenakkernederweert.nl en of www.woonwensnederweert.nl.

Voor vragen kun je terecht bij: Paul van den Wollenberg, directeur Vastgoed Ontwikkeling Zuid B.V. | 06-50440977 | paul@vozbv.nl