Extra Open Huis 10 oktober 2015

Na een geslaagd Open Huis in Nieuwbouwplan Hoebenakker zet Vastgoed Ontwikkeling Zuid B.V. aanstaande zaterdag 10 oktober tussen 11 en 15 uur de deuren nogmaals open.
De woonmarkt trekt duidelijk aan, vorige week bezochten 86 bezoekers De Kolonel en De Majoor woning, aldus Paul van den Wollenberg, directeur van VOZ. Deze week zijn de woningen nog mooier, de plafonds zijn mooi wit gemaakt en de garagedeuren komen volgende week.
Dit laatste houdt ook in dat na volgende week niemand meer tussendoor de woning in kan en dat de 3 Kolonel woningen opleveringsgereed gemaakt gaan worden voor de 3 gelukkige kopers.

Beschikbare kavels zichtbaar
Op de bouwlocatie zelf hangt inmiddels een reclamebord met een plattegrond waarop de kavels van de nog beschikbare Majoor en Kolonel woningen te zien zijn. Het betreft hier uiteraard een momentopname.
Op de website www.hoebenakkernederweert.nl is meer info beschikbaar. Actuele beschikbaarheid is op te vragen via het contactformulier op de website.

Afgelopen maandag gingen weer 3 kopers naar de notaris voor een Kolonelwoning, de 4e woning uit deze serie is nog beschikbaar voor wie een snelle bouwstart wenst.
Op de bouw zelf tref je de contouren van 2 majoor woningen waarvan de fundering net gestort is en een Majoor woning waar net het hoogste punt bereikt is. Ook in deze woning is het open dag.

Posted in Nieuws.